пʼятниця, 15 лютого 2019 р.

Всеукраїнський конкурс «БЕЗПЕЧНИЙ ІНТЕРНЕТ»

  • Всеукраїнський конкурс «БЕЗПЕЧНИЙ ІНТЕРНЕТ»

З вересня по 15 жовтні проходив Всеукраїнський конкурс «БЕЗПЕЧНИЙ ІНТЕРНЕТ» для учнів 1-11 класів на сайті «На урок», в якому взяли участь учні нашої школи.
Конкурс, який об'єднав всіх, хто користується інтернетом, та допоміг учням 1–11 класів отримувати максимум користі, часу,  проведеного за комп'ютером. Головна мета — нагадати про необхідність інформування учнів про небезпеки, з якими вони можуть зіткнутися в інтернеті. Допоміг школярам засвоїти правила поведінки в мережі, актуалізувати та закріпити знання про безпеку в онлайні, отримані раніше.
Цей конкурс допоміг сформувати інформаційну грамотність, яка рятуватиме учнів від неприємностей, що можуть очікувати в інтернеті.
В основі завдань — не шкільна програма з інформатики, а цікаві та важливі питання, з якими стикається кожна дитина, коли користується комп'ютером, планшетом, смартфоном та виходить в Інтернет.
3 школа

У конкурсі взяло участь  13 учасників.
Всеукраїнський конкурс «БЕЗПЕЧНИЙ ІНТЕРНЕТ» для учнів 1-11 класів на сайті «На урок».
Переможців: 18, з них
І місце: Вареха В.(5-Д кл.),Прижигалінська Д.(5-Д кл.),Мікрут Я.(5-Д кл.),Вареха В.(5-Д кл.),Аніпченко А. (6-Д кл.), Захарова А. (6-Д кл.), Кулакова О. (7-Г кл.),Скороход В. (7-Г кл.),Тараненко А. (7-Г кл.),Здохлій І. (8-Д кл.), Ютиш К. (8-Д кл.), Ловінюкова Ю. (9-Г кл.), Арсірій В. (9-Г).
ІІ місце: Паламар А (5-Д кл.), Русол В. (6-Дкл.), Щирський Д. (8-Д кл.), Наседкіна А. (9-Г кл.), Верещак В. (9-Г кл.)
ІІІ місце: Василевська А.(8-Д кл.).

1 школа

Учасників: 38, з них переможців: 23
І місце: Газізов І. (7-Д кл.),Гук А. (7-Д кл.), Чернова О. (7-Д кл.), Рабинюк Н. (7-Д кл.), Галушка Р. (7-Д. кл.), Колпак В. (9-В кл.), Шевчук М. (9-В).
ІІ місце: Снєгур Б. (6-Г кл.), Кошарова Ю. (7-Д кл.), Поплавська В. (7-Д кл.), Колісник А. (8-Г кл.), Рабинюк В. (8-Г кл.), Борщенко А. (8-Гкл.), Мурса А.(8-Г кл.), Сірик М. (8-Г кл.), Погрібний Д. (8-Г кл.), Цертій В.(8-Г кл.)
ІІІ місце: Таборовець В.(5-Г кл.), Пильненький Т. (5-Г кл.), Цертій Ю.(5-Г кл.), Нечепуренко О. (6-Г кл.), Лисак М. (8-Г кл.).

Немає коментарів:

Дописати коментар